hanyalah OMONGAN KOSONG yang dapat aku luahkan
'make it different'


Sunday, June 26, 2011

So Far Away

korang kenal tak dengan band ni :


cuba teka ?? hehe.

kenal tak ex-drummer band ni. orang yang paling belakang sekali [5th]. pada yang minat tu tak patut korang tak kenal. yang kelima tu The Rev[R.I.P] la. sape lagi kan. hahaha.
meh sini aku kenalkan sape drummer ni.
nama sebenar dia James Owen Sullivan(9 Feb 1981 - 28 Dis 2009) Huntington Beach California.
drummer terhebat di USA dari A7X, mati kerana OVERDOSE drug. memang sadis! tapi dah ajal kan. dah legend dah~
nak tahu lebih tekan ni : The Rev

A7X gak ada wat lagu tribute untuk The Rev ni. jom kita layan =DD




tapi bila nga layan lagu dalam video klip ni aku rasa sedih/hiba. tak tau kenapa. lirik nya sungguh mendalam. buat aku terpaku dan mengingati peristiwa yang lalu. buat masa yang terdekat memang aku dok layan syok lagu ni dari rumah sampai tempat kerja or dimana saja. hahahaha. memang wonderful one lah.hehe. .

yang lagi satu lagu yang aku minat gak. .Seize the Day.[best wooo]



tapi kenapa lah eak A7X nak buat konsert kat Malaysia ni tak lepas[disqualified]? disebabkan music hardcore diorang ke[sigh]. aku rasa tak!!!
biasa je kot. sesedap lagu Victim bila nak tidur. hahaha. buat aku kecewa pun ada bila A7X di-banned oleh para2 gomen. huhuhu. tak pelah. it's okay dude!

lastly aku nak ingatkan kat korang jangan menilai seseorang dari segi paras rupa. penyesalan yang akan kau terima. sekian. [leave your comment]

p/s: Welcome to the Family.


No comments:

Post a Comment