hanyalah OMONGAN KOSONG yang dapat aku luahkan
'make it different'


Thursday, June 9, 2011

oh! tidak : sharing file web di BLOCK!



news ni aku dapat bila terbaca kat blog bro ni [bila tergigit halia].
tapi aku tak tahu lah betul ke tak. =| damn it!

antara web yang nak di block :
movie2k.to
depositfiles.com
duckload.com
dan lain2. .

tapi paling aku TAK PUAS HATI bila thepiratebay.com pon diorang nak block. tapi kenapa lol. sumber aku mencari barang baru tu[movie.software.game.utilities] . apa salah seyh web diorang. bukan bawak ancaman dunia pon. just yang menggunakan tu tanggung lah sendiri. adoiyai!

tapi yang bawak masalahnya tu ialah bila INTERNET kat MALAYSIA ni bila nak laju. semua bawah 10mbps package for home user. broadband pekak plak tuh! hurmmm. . .[aku bayar beratus untuk sebulan] tapi hampeh. grrr. . .

kemajuan teknologi masih berterusan dan menarik. tapi cuba jangan kedekut. biarlah web sharing tu. PORN web sepatutnya diblock serta merta. aku dok servis pc org melambak BLUE. rimas aku!

kepada yang berkenaan tolong lah eah. teknologi dan kemajuan dikongsi bersama. sekian. .

p/s: kat malaysia ni barang pirate melambak jugak kalau diorang block.[pc kuliah kat kelas aq pun pakai pirate windows] apee daaa~

No comments:

Post a Comment