hanyalah OMONGAN KOSONG yang dapat aku luahkan
'make it different'


Monday, June 27, 2011

Beats it! Bass it!

selamat dinihari semua[pukul 2.45a.m]
waktu yang sepatutnya aku tidur untuk bangun awal besok. tapi. . .
mata aku tak nak mengatup[tutup] malahan membulor[segar].
padahal besok keje kene bangun awal & sampai awal. hahahaha.

ni aku nak cite sikit pasal gadget & application[best of the best!!]

Gadget[audio]
korang taw tak Beats by Dr. Dre ?
kalau tak tau tekan lah. bukan sebarang tapi mengarut pun ada.

Dr. Dre

aku nak cerita pasal ni!
[for Portable Media Player, HandPhone & SmartPhone]

cuba teka harga earphone ni berapa??
RM100,200 or 300. oh! murah.
ni harga dia yang sebenarnya RM960.00[tak masuk akal betul]grr. .
tapi kualiti dan jaminan memang 99.99% terbaik dari ladang dude!
selalunya yang pakai ni memang loaded arhh!![anak datuk@orang kaya]
tapi beware of pirated design[same but no quality]

p/s: jangan pentingkan harga tapi pentingkan kualiti dan jaminan baru mendapat kepuasan.
[jangan pulak bergaya tapi papa kedana] DONT BE!


Application[audio+utilities]
One Love[one more love]
kenal tak quote album tu?
kenal tak makhluk ni?

dengan ribuan peminatnya

bila beraksi dengan mixpadnya

dan juga DJ Award yang telah dimenangi. =DD

memang aku minat dengan dia sejak first song yang dia buat. aku pun lupa apa nama lagu tu. haha.
dia banyak buat lagu or mixaudio ft. dengan artis RnB or bla3. tapi best lah. dia buat music HOUSE[trance] + TECHNO : Remix. memang terbaik. info lagi tekan ni : David Guetta

sekarang aku nak cite pasal Application terbaik dari dia : 

ElectroBeats by David Guetta
info : Google.

Application ni fully trusted by Apple Inc.
Untuk masa ni app ni hanya untuk iPhone & iPad. untuk versi phone lain tunggu version cracked. haha. aku sempat gak test. tapi susah + agak kekok first time guna. pelik pun ada. jom kita tengok Owner App yang guna :

best of the best lah kalau guna iPad. =DD
[by david guetta tu]

_layan_

app ni boleh dimuatturun secara percuma kat iTunes.
tekan ni nak download : ElectroBeats by David Guetta[free]

so dah download and try lah puas2! [be the pro more than the DJ's]

p/s: penggunaan hanya untuk persendirian. bukan untuk dijual. sekian. =)


jom layan David Guetta kat Youtube.com

http://www.youtube.com/user/davidguetta

No comments:

Post a Comment