hanyalah OMONGAN KOSONG yang dapat aku luahkan
'make it different'


Sunday, April 24, 2011

terAKHIR! di UiTM

Alhamdulillah. Syukur padaNya dengan mudah aku menghabiskan semester ni dengan penuh cerita. Duka dan Lara menjadi tambahan pada resepi kiasan dalam hidupku yang penuh dengan cabaran dan rintangan, dan tak lupa juga pada yang manis mahupun masin. hahahaha. merapik lah! okay3! straight to the point. . . ! yang sebenarnya aku nak ceritalah kan sangat kan cik Gina. huhuhu. . (woi! mok jgn ko nak mara). penghabisan semester nie habislah EXAM yang aku hadapi selama 3jam untuk 1 paper. yeke~! ntah! whatEVER! i should be alive! forever after and bla3! setelah menghabiskan tulisan terakhirku didalam kertas jawapan, aku berhenti, dan menulis '. . .was here!' pada meja. hahahahaha. dan terus balik menuju ke kolej kediaman ku yang berada pada tingkat 2 area wing B. masuk bilik! setup & clearance the room! lets go dude! aku n pejal pun kemas dan sepahkan bilik sebentar selama 1jam agaknya.dah settle! aku pun berehat sambil termenung pada hari terakhirku di dalam bilik. tapi entahlah! jauh aku berfikir. .ke mana aku selepas ini?!! KERJA - BELAJAR - RTM? choose that! ehm. .mestilah STUDY sampai muntah ilmu. hahahaha. that's right bebe! tapi kerinduan juga pada roomate dan teman2 ku yang masuk air! GENDUT,KATEQ,CHITY,LAN,ANEP,REIN,WAN, and bla3! i miss you! nak gado! hahaha. tapi tak mengapa, ada rezeki kita jumpa nanti sahabat! aku sayang korang, tak sayang aku tak apa! huhu. k lah. .see yaw! sob3! (T.T)


No comments:

Post a Comment