hanyalah OMONGAN KOSONG yang dapat aku luahkan
'make it different'


Saturday, March 5, 2011

PiKOM PC FAiR

hari yang indah ialah hari yang percuma keluangannya. err. .yeke. terpulang lah pada korang nak menilainya sendiri. ok2, sebenarnya aku nak cerita lah yang hari ni sebenarnya aku pergi dewan jublintan muar dengan tujuan nak cari barang lappy aku ni. actually aku da lama nak beli benda ni. tapi tak menyempat lah pulak. so hari ni keluangan yang banyak aku pun menggunakannya dengan sebaiknya. haha. . merapik lah.


fuhhh~! memang murah lahPC FAIR ni. tapi stern2 produk ni ada gak yang mahal, (: bukan semua murah. aku tak cakap yang diorang tak buat offer, just frequently computer product ni memang mahal kebanyakannya. first thing yang aku fikir ialah ADAPTER CHARGER yang teringin sangat aku nak beli dari bulan lepas. mimpi ngeri aku tengok harga produk HP/Compaq yang original. errk~ =,=' tapi yang lebih penting memang aku mementingkan kualiti dan jaminan. biar mahal asal tahan lama. sebab aku beli ni pun kerana adapter lama rosak, biasalah. . barang apa yang tak pernah rosak. selama seminggu aku survey harga adapter ni, dari member2 sampai lah ke ruang tanpa sempadan(internet). rating antara RM180 - 200, pergghhh! seram sejuk aku tengok harga original adapter. beza jauh dengan low ya punya barang, beza 100 ada kot. adoi! sekali aku tengok kat pc fair, perghh. . ! murahnya. . ! original beb. . ! terus aku gapai kat booth HP. tanpa banyak tanya aku terus beli, bayar, dan blah~!(reset aku tak lupa). haha. . adapter yang aku dapat ni spesial sikit sebab dah macam 3 in 1. semua lappy boleh pakai adapter ni. senang lah kerja aku nanti.
ni gambarnya. .nahhhh~! tengok sampai juling. . peace yaw!

slim ac adapter by HP

No comments:

Post a Comment