hanyalah OMONGAN KOSONG yang dapat aku luahkan
'make it different'


Sunday, February 27, 2011

lagu mengajar ku erti kehidupan. SiNG iT RiGHT!

hari-hari korang dengar lagu kan. tak kira lah lagu apa, genre apa, style apa? yang penting menghiburkan hati korang. betul tak? yang sedih, yang gembira, dan yang pelik pun ada. haha (: . tak kiralah dari iPod, iPhone, or iPad korang(promote Apple Inc.)hehe. tapi selalunya korang dengar kat handphone je kan. sememangnya aku memang minat lagu@musik@band daripada luar. tak tahu pulak kenapa ye~! mungkin aku rasa minat aku pada bahasa luar kot etc. ENGLISH. ya! it's right, improving my langua from our song. starting with Westlife. hahahahaha. then, country song and at the last hardcore song. so easy like 1,2 & 3. and this the most 3 band's i like their voice. UNiQUE voice dude! tuuuuuttt! malay please? ok. hehe. tak lupa jugak pada lagu@band lama (Nirvana) rock the world bebe! 
tapi yang paling penting ialah the most three band yang paling aku minat tu. penuh dengan pengertian & pesanan. chill ya! (:

 Daughtry

 3 Doors Down

Nickelback


kalau nak dengar lagu diorang. korang boleh lah tekan link yang aku dah sediakan tu. tak pun korang boleh dengar kat mySpace-beta. senang-senangkanlah masa korang eak. aku tak paksa. buat masa sekarang ni aku tengah dok melayan lagu hardcore-metalcore. ofcourse aku tengah layan lagu A7X. faham tak? kalau tak tekan kat link under cover album tu. senang kan! 

A7X

tak lupa gak pada lagu grunge@rock yang pernah aku layan dulu. memang best of the best in the year lah. hehe.

Nirvana


p/s : jangan tenung lama2 kat cover album tu. :P


so, camne? apa pendapat korang ye tentang musik@band ni? komen je. jangan banyak tanya. haha. dan korang jangan lah lupa untuk berkongsi dengan aku apa musik@band yang korang minat? tak kira lah local or international. ROCK IT! (:

3 comments:

  1. phewww. minat scremo tak?
    macam attack attack ke?
    alesana?

    ReplyDelete
  2. kah3. byk lg sbnar nye. tp the most one je i write. uhhuhu. alesana ? ap tu? haha. lyan gak lolz~

    ReplyDelete
  3. dtg dr port blogger..follow kamoo.:)

    ReplyDelete