hanyalah OMONGAN KOSONG yang dapat aku luahkan
'make it different'


Friday, February 18, 2011

fenomena : Jersi Malaysia(2011) Fesyen atau Semangat dalam Sukan.

 IKUT JEJAK KAMI


kini ramai yang menyarungkan jersi Malaysia tidak kira siang, malam, pagi, petang. termasuk aku sendiri(semangat beb). haha. termasuk lah jersi original, ciplak dan gred A. bukan nak menafikan semangat korang dalam aktiviti bersukan. just aku nak tau je pendapat korang tentang peranan bola sepak Malaysia dalam arena kini. sementelahan aku pun tak minat local team dulu. tapi sekarang dah lain, only MALAYSIA in my heart!(poyo je). huhu. (:

muka ngantuk nak tido(time : 0230)


1 comment:

  1. dlu sume nk eksen... ble team mlaysia da menang mcm2 bru nk bgge ngn team sndri... podah... ni la rkyt mlaysia..

    ReplyDelete